October 29, 2013

Oh that jazzzz..!

Käisin esimeses jazztantsu trennis ja see oli ikka päris mõnus!
Mulle küll üldiselt meeldib, kui uue stiiliga alustades hakatakse pihta nullist ehk siis põhitõed ja põhiliikumised, aga selle trenni puhul päris nii ei tehta. Ilmselt see ongi keeruline, sest trennid toimuvad semestrite kaupa ja kui midagi püsivamat tahta, siis peaks liituma mõne trenniga väljaspool ülikooli spordiklubi. Aga eesmärk meil siiski on, 24. jaanuaril toimub "Die Hochschulsport-Tanzgala" ehk siis ülikooli spordiklubi tantsugala, kus me kavaga esineme.


Selle muusika järgi tuleb meil 2 ja poole minutiline tantsukava, mille õppimist juba alustasime. Ega see väga kerge ei ole, aga ma pean ütlema, et TÜRKA on minuga head tööd teinud :D Aveli soojendused ja diagonaaliharjutused kuluvad siin ära. Maas on ka päris palju röömamist. Igatahes - väga lahe!

Jõudsin siis trennist koju ja mõtlesin juba, et päev läbi, aga siis turgatas, et koor ju ka veel. 
See oli täpselt sama kohutav kui eelmine kord! :D Asusime "Gloriat" edasi õppima, väga vaevaliselt. Kuigi seekord tundus, et miski kõlab juba kokku ja hakkasime natuke millestki midagi aru saama.

Natuke rattakultuurist. Täna ootas kõiki rattureid Kreuzbergringil (minu, Meriti ja Katri kohtumispaigas) härra politseinik. Kui Eesti uus liiklusseadus näeb ette, et enam ratta pealt ülekäigu kohas teed ületades maha tulema ei pea, siis siin see ikka nii ei ole. Enamus sellegipoolest jäävad rattale, aga täna said nad halva üllatuse. Politseihärra võttis ratturid rajalt maha ja noomis neid korralikult. Seaduserikkujad!

Üldiselt on see nädal natuke parema tunde juba toonud. Päevad on üsna tihedad ja eelmise nädala uus on sellel nädalal juba tuttav. Kõndisin täna koolist ühikasse, klapid olid kõrvas, saksa raadio käis (minu uus keeleõppimise viis :D), kohvi oli näpus, päike paistis, natuke tibutas. Täitsa hea tunne oli :)


3 comments:

  1. Oohh.. te võiksite nii 21 detsembri paiku suure eelproovi teha oma jazzi kavaga, :D

    ReplyDelete
  2. Oooo, ma tahaks ka jazztantsu! Nii megalahe!

    ReplyDelete
  3. Ma vaatan, kuidas nende proovidega läheb :D jõuluajal ilmselt paljud lähevad koju ja eks siis näeb, kas trenne üldse toimub. Aga äkkiäkki!
    See trenn on tõesti lahe, pole varem leidnud võimalust käia ja nüüd saan lõpuks :)

    ReplyDelete