October 31, 2013

Feels like Halloween!


Teisipäeva õhtune kohustuslik Barracuda külastus oli eriti Halloweeni hõnguline:







Kolmapäeval olime tegusad.
Max Plancki etnoloogia- ja migratsiooniinstituudi külastus oli päris põnev. See oli jätk meie Hamburgi reisile, et natukene veel migratsiooniteemadega tuttavaks saada.
Peale kooli käisime teatriproovis. Pärast igasugu huvitavat juttu ja naljakat mängu jõudsime ikkagi otsusele, et ilmselt jääb näitlejakarjäär meil siiski pooleli. Proovid võtaksid väga suure osa detsembrist ja meile meeldib meie vabadus vist liialt. :)

Õhtul olime Triinuga veel nii vaprad, et vedasime end trenni. Turnen ehk gümnastika. Minu esimene reaktsioon - Mida ma siin teen!?! Ei ole ju kunagi poomil ja rööbaspuudel tunniväliselt aega veetnud. Aga võtsime end kätte ja tegime teistega koos igasugu venitusharjutusi ja edasi tireleid, kätel seisu, hundirattaid jne. Juhendaja käe all ronisin isegi rööbaspuule, tegin oma käed talgiseks ja hiljem kõik riided ka. Päris lahe, aga vajab harjutamist!

Ja mu uus keeleõppemeetod - kui Kerttul klapid kõrvas, siis enam ei tule sealt tema enda valitud muusika, vaid saksa raadio. Ehk aitab natuke :D
Ja raadiost kuulsin päris head saksa keelset lugu ka, otsisin üles ka kohe:



Ilmad on siin küll päikeselised, aga natuke jäisemad juba. Mulle täitsa meeldib, on aeg ka juba külmemate kraadide jaoks!

Järgmiseni :)


1 comment: