October 20, 2013

Teater ja muud jutud

Kaks nädalat möödas!
Wow, this went.. päris kiirelt, aga mitte ka päris joostes :)

Teatrist.
Lava oli nii lähedal ja seksistseeni ajal oli tunda, et rahvast käis väike ebamugav sabin läbi. Naeru oli ka kuulda, aga imestasin selle julguse üle ja tegelikult tundus täitsa tõeline. 
Kaks noort, kes õppinud armastusest kõike, aga teoreetiliselt. Nüüd nad leidsid teineteist ja asi oli tarvis praktikasse panna. Ilmselt ongi inimesed teoorias tavaliselt tugevamad, nii oli nende puhul ka. 
Laval oli neli inimest. Mees ja naine ja nende mõlema mõtete kehastus inimeste näol. Jah, see sama hääl meie peas, talle oli ka kuju antud. Väga huvitav lahendus! 
Piletihind oli lausa 9 eurot, aga meie semestritasu sisaldab sellist meeldivat osa nagu Kulturticket, mis võimaldab Göttingenis päris palju kultuurilist tasuta kogeda :) Like!

Ja muidugi HANNOVER!
Astusin rongijaamast välja ja jäin siis seda äratundmise tunnet ootama. Kõndisime, kõndisime ja BOOM! New-Yorkeri ees. Jah, sealsamas seisin kuus aastat tagasi Chantali, Basti, Jana ja Danaga. See oli hea hetk :)
Natuke tegime linnatuuri. Meiega oli kaasas Paula, kes on kohalik.
Ja minu lemmikkohas käisime ka. Kõrgel. Väga uhke Rathaus on Hannoveris. Kõrgustesse viis meid Euroopa ainukene kõveralt liikuv lift. Miks ta kõveralt liigub? Ta peab hoone kuplist mööda manööverdama. Natukene jube oli.
Aga kõrgel oli juba väga hea!

Rongis
Meie reisiseltskond (Jenny, Triin, mina, Merit, Katri ja Paula)


 Sügis on täitsa sügise moodi!

 Meie põhipoos pildistamisel!

Nägi päris kaugele :)

Ja muidugi käis meie naiselik seltskond shoppamas. Primark on 4 korrust kõrge (madal ka) ja täis igasugu odavaid riideid. Eestlasena võib seal päris hulluks minna, aga saak oli hea.
Lahkusin paberkotiga, kus olid mustad teksad, pidulik pluus, valged tennised, kaks paari põlvikuid ja mustad retuusid. Ja kogu see kraam läks kokku 23€. Jah, nii on. Seega emme-issi-Karmen-Raimo - sinna peaksime minema teiega, kui siia reisite ;)

Happeh!

Eile ei sadanud vihma. See tuleb eraldi välja tuua, sest siin tavaliselt sajab. Koguaeg sajab! Aga eile oli siin päike, kui Eestis oli lörts. Triinuga võtsime sellest viimast ja jalustasime järve äärde. 
Ilmselt kõndisin eile maha ka siinse rekordmaa - 20 km.







Ja saage tuttavaks minu kaasüürnik, armas sõber Peedu. Pole teda enam mõnda aega näinud, võib-olla hirmutasin ta pildistamisega ära, aga ehk on ta veel siin kuskil. Tal on sõpru ka. Kaks temast natuke väiksemat kutti ja siis 4 õige pisikest olendit. Elavad siin rõõmsalt..


And for those who are into purple, mul on siin teile üks lilla maailm!




Täna on valimised. Tahan õhtul nende lainel olla ja omadele pöialt hoida. On ju vaeva nähtud ka natuke :) Head kõhusügamispäeva!

Järgmisel nädalal algab lõpuks ka kool! Endlich :)

Tervitused saadan Kasparile, kellel täna nimepäev ja kes mu hommikut igasuguste Eesti hittidega rikastas!

Järgmiseni!

No comments:

Post a Comment